Skip to content
Menu
Menu

Ai primit un voucher cadou?

În primul rând, ne bucurăm pentru că ai aproape oameni care îți fac astfel de surprize.
Iar apoi te invităm să urmezi pașii de mai jos pentru a valorifica voucherul primit.

1. Alege spectacolul dorit de pe piciordeplay.ro. Voucherul primit poate fi valabil pentru un anumit spectacol sau pentru orice spectacol.

2. Accesează pagina spectacolului pe care dorești să-l vizionezi și apasă butonul CUMPĂRĂ. Urmează pașii de procesare a comenzii.

3. Te poți autentifica în contul tău, dacă ai deja unul creat pe platformă. Dacă nu ai un cont, folosește butonul verde pentru a trece la pasul următor.

4. În pagina “Detalii de facturare” introdu datele personale, necesare procesării comenzii. Apoi apasă butonul PASUL URMĂTOR.

5. În ultimul pas, apasă pe link-ul galben “Click aici pentru a introduce codul de reducere.” din dreptul primei opțiuni “Ai un cupon?”.

6. În câmpul care se afișează, introduci codul de pe voucher. După aplicare, valoarea comenzii va fi redusă. Acceptă termenii și condițiile și apasă ultimul buton al comenzii PLASEAZĂ COMANDA.

Imediat după finalizarea comenzii, link-ul către pagina spectacolului ales va fi disponibil în meniul SPECTACOLELE MELE
Dacă este un spectacol înregistrat îl poți viziona imediat. Dacă este un spectacol ce va avea loc în viitor, vei putea reveni pentru vizionare la momentul transmisiunii live sau oricând în următoarele 7 zile după live pentru a-l vedea în format înregistrat.

Se deschide o pagină nouă pentru a putea urmări pașii în continuare

Ți-a plăcut această surpriză? Vrei să faci și tu una la fel?

Toate spectacolele pe care le oferim  au posibilitatea de a fi oferite printr-un voucher cadou unei persoane dragi. În pagina fiecărui spectacol, deasupra butonului de cumpărare găsești un link galben ce te duce către pagina de cadou.

Dacă îți dorești mai mult de 5 vouchere electronice sau dacă vrei să le oferi chiar într-un format fizic elegant, contactează-ne.