Skip to content
Menu
Menu

Jocul de-a adevărul, primul spectacol difuzat de PiciordePlay: emoții și bucurie

Distribuție: Medeea Marinescu, Marius Manole, Lia Bugnar, Alexandru Nedelcu
Regia și scenariul: Lia Bugnar

Jucat LIVE pe 15 iunie 2021

Jocul de-a adevărul a fost prima piesă de teatru live online difuzată de plaforma noastră, la începutul verii 2021. Emoțiile pluteau în aer nu numai pentru actori, ci pentru întreaga echipă tehnică, dornică să transmită o experiență audio-video online cu adevărat remarcabilă.

În cabina de probă, actorii Medeea Marinescu și Marius Manole erau luați la întrebări, în direct, chiar de către Lia Bugnar. Medeea a dezvăluit că este prima dată când joacă într-un spectacol de teatru live online fără public. Așadar, Jocul de-a adevărul a însemnat o premieră absolută din multe puncte de vedere. Știm cum s-au simțit actorii și echipa PiciordePlay, dar voiam să știm cum v-ați simțit voi, publicul, dacă emoția teatrului live a putut fi captată prin miracolul tehnologiei.

Așadar, la final de piesă am transmis live pe Facebook pentru a avea ocazia să “ne auzim”. Am intrat să citim mesajele voastre și am fost impresionați de numărul mare de români din întreaga lume care ne-au fost alături la primul spectacol de teatru online.

  • “Este minunat ce ati facut cu aceasta platforma! S-a vazut si auzit foarte bine, iar emotiile voastre au fost constructive, mi-a mers la suflet spectacolul!”
  • “Exceptionala piesa. Foarte bine scrisa! Medeea si Marius fantastici!”
  • “Eu mă bucur să vă văd în acele 15 minute din culise, transmiteți emoțiile dincolo de ecrane.”
  • “Felicitări, superb spectacol! Va urmărim din Montreal, cu mare drag și dor!”
  • “Emoționant! Am simțit ca am fost acolo, cu voi! Sunteți minunați! Va mulțumim.”
  • “Foarte frumos spectacol! Felicitări artiştilor, autoarei, tehnicienilor de studio si de transmisie!”

Brusc, emoțiile au dispărut și am devenit conștienți că ne-am îndeplinit scopul. Am reușit să eliminăm distanța dintre spectatori și scenele de teatru românești și am creat un eveniment artistic pe care românii de pretutindeni îl pot urmări online atunci când îi apasă dorul de casă.

Lia Bugnar spune că “Jocul de-a adevărul” este o comedie romantică în care tristețea și zâmbetul se împletesc în cel mai delicat și firesc mod cu putință, tocmai de aceea a fost perfectă pentru a avea premiera pe PiciordePlay. Românii iubesc teatrul, dar le este foarte greu să ajungă într-o sală de teatru, din diverse motive. Așadar, poți să te bucuri de momente artistice unice, să râzi, să plângi și să simți dorul de casă, dorul de teatru și de actori. Pe-un PiciordePlay ai libertatea să te simți exact așa cum vrei.

Vrei să ne împărtășești părerea ta despre acest spectacol. Scrie mai jos și alătură-te conversației.

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter și află rapid noutăți despre spectacole

Abonarea nu a reușit. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes!

Spectacolele din arhivă sunt oferite din când în când spre vizionare în format înregistrat.  Pentru a afla când va fi disponibil acest spectacol abonează-te în formularul de mai sus. Dacă îți dorești în mod special acest spectacol votează cu inimioara de mai jos.

13