Menu
Menu

Test live stream

Playerul video se va adapta dimensiunii ecranului pe care îl folosești. Calitatea imaginii este dinamică și depinde doar de conexiunea la internet. 

 Îți recomandăm să ai o conexiune stabilă, de viteză mare și să urmărești spectacolul pe un ecran de dimensiuni mari. 

Dacă ai un Smart TV, Google Chromecast sau Apple TV, playerul îți permite să proiectezi rapid pe televizor.

Vrei să afli când planificăm următoarele spectacole

Abonează-te la newsletter și te anunțăm printre primii

Abonarea nu a reușit. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes!

Datele tale personale vor fi gestionate conform Politicii de confidențialitate și utilizate doar pentru a-ți trimite informații despre evenimentele PiciordePlay. Te vei putea dezabona oricând dorești utilizând link-ul specific din email.

Următorul spectacol live

Fata din curcubeu PdP

Teatru online LIVE: 5 Iulie 2021, ora 19:45

45 lei

Fata din Curcubeu este unul dintre oamenii despre care nu se vorbește. Uitată la marginea societății, aflată la limita subzistenței, reușește să te poarte prin toate emoțiile, amintindu-ți în fiecare secundă că viața ta, așa cum e ea, nu-i deloc lipsită de noroc.

,,Fata din Curcubeu’’, one-woman-show-ul scris și regizat de Lia Bugnar, face furori încă din 2012. De-a lungul timpului, spectacolul a trecut printr-o serie de transformări, iar în ultimii ani a fost premiat la multe dintre festivalurile de teatru din București și din țară. De asemenea, cu acest rol, tânăra și deosebit de talentata Ilona Brezoianu a cucerit inimile juriului Undercloud, unde în 2016 a fost desemnată cea mai bună actriță.