Skip to content
Menu
Menu

PiciordePlay premiat în cadrul competiției Startarium „Românii sunt antreprenori”

Vei petrece aproximativ 2 minute citind acest articol

La finalul anului 2023, PiciordePlay a câștigat un premiu în valoare de 10.000 de euro la categoria Startup în cadrul evenimentului „Românii sunt Antreprenori” organizat de Startarium. Vă suntem recunoscători pentru că un proiect artistic născut în pandemie, din iubire pentru teatru, este acum evaluat ca un adevărat business, primind validare comercială. Premiul se datorează în primul rând vouă, spectatorilor noștri fideli, fără de care n-am fi existat.

„Suntem onorați și mândri să fim premiați în cadrul unei competiții atât de importante precum Startarium. Acest premiu nu este doar o realizare personală pentru echipa PiciordePlay, ci și o validare a faptului că există un interes puternic în domeniul culturii și artei. Ne-am asumat misiunea de a crea o punte între cultură, artă și consumatorul modern, oriunde s-ar afla el, iar acest premiu confirmă că suntem pe drumul cel bun. Fondurile câștigate vor fi un sprijin esențial în continuarea acestei călătorii”.

a declarat Alexandru Aramă, co-fondator PiciordePlay.

Platforma noastră de streaming oferă românilor din întreaga lume acces online la spectacole de teatru. În decurs de aproape 3 ani, PiciordePlay a transmis peste 50 de spectacole și evenimente live online și a atras pe platformă mai mult de 10.000 de utilizatori. Spectacolele sunt filmate cu 3-5 camere, montate live de profesioniști experimentați, oferind o perspectiva cinematică asupra acțiunii.

“Sfatul satului” este chatul prezent pe toată durata spectacolului live online, care aduce spectatorilor noștri un sentiment de comunitate și de apartenență. La final, artiștii rămân pe scenă și discută cu spectatorii online prin intermediul chatului, primesc „comentariile-aplauze” și răspund la întrebări. Spectacolul rămâne apoi înregistrat pe platformă timp de 7-10 zile, perioadă în care poate fi văzut și revăzut.

Inițiată de Impact Hub Bucharest și ING Bank, cu sprijinul Pluxee, competiția Startarium a reunit la scena deschisă 14 dintre cele mai promițătoare start-up-uri și afaceri în plină dezvoltare din România. Din totalul înscrierilor, juriul a selectat 35 de afaceri în categoria de Startup și 21 în categoria Running Ops, care au intrat în semifinală. În ziua marelui eveniment, 7 finaliști din fiecare categorie au urcat pe scena “Românii sunt antreprenori” pentru a susține un pitch în fața juriului, publicului și a presei. Dintre aceștia, juriul a selectat câte 2 câștigători la fiecare categorie. Premiul 2 câștigat de PiciordePlay la categoria Startup este în valoare de 10.000 de euro, nerambursabili, bani ce vor fi investiți în servicii de promovare a platformei.

Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie magică în lumea teatrului!

Bucură-te de teatru la orice oră, în orice zi, oriunde ai fi!