Skip to content
Menu
Menu

Profil de fan PiciordePlay – Iulia Gavrilaș

Vei petrece aproximativ 4 minute citind acest articol

Dacă iubești teatrul și ai cumpărat cel puțin 3 bilete la spectacolele noastre de teatru online, atunci poți deveni membru al comunității PiciordePlay. Grupul este dedicat celor mai înfocați fani, iar membrii află primii despre evenimentele pe care le distribuim, primind acces special la reduceri de bilete și la concursuri.

Comunitatea PiciordePlay este spațiul virtual care aduce laolaltă iubitorii de teatru din întreaga lume. Aici vei întâlni persoane care aleg să integreze arta în viața lor prin susținerea spectacolului românesc. Ne dorim să-i cunoaștem mai bine pe susținătorii noștri, să le mulțumim și să aflăm cum au resimțit experiența teatrului live online.

I-am adresat câteva întrebări doamnei Iulia Gavrilaș din Dej, județul Cluj.

  1. Ce vă atrage cel mai mult la spectacolele de teatru de pe PiciordePlay? Puteți să ne împărtășiți o experiență sau un moment special pe care l-ați trăit? Există vreun moment sau vreo interpretare care v-a inspirat în mod special?

Sunt o mare iubitoare de teatru. Când eram în liceu, am și jucat în trupa de teatru a școlii, iar mai târziu, când am fost profesor, am coordonat mai multe serbări și programe artistice prezentate cu diverse ocazii. Acum sunt freelancer, dar iubirea pentru teatru e la fel de vie. Din nefericire, locuiesc într-o localitate unde nu este teatru. Nu vin prea multe trupe la Dej. Merg la Cluj pentru spectacole de teatru și operă. Când a început pandemia și am văzut oferta dumneavoastră, am fost extrem de fericită. Ați adus atâtea spectacole extraordinare în interpretarea atâtor actori minunați în casele noastre! Am avut ocazia să îi văd pe unii din cei mai talentați actori ai țării noastre, cât și pe unii dintre cei tineri pe care altfel nu aș fi avut șansa să îi descopăr. Dacă ar fi să fac un clasament al spectacolelor pe care le-am văzut, ar fi destul de greu. Fiecare a avut ceva care mi-a rămas în suflet. Totuși, aș spune că „Efecte colaterale„, „Fata din Curcubeu” și „Oscar și Tanti Roz” m-au impresionat în mod deosebit. Complexitatea relațiilor dintre oameni expusă în „Efecte colaterale” a fost prezentată în mod magistral. Ilona Brezoianu a făcut un adevărat recital actoricesc în „Fata din Curcubeu”, impresionându-mă până la lacrimi. Cu puțin timp înainte să transmiteți spectacolul cu „Oscar și Tanti Roz”, citisem cartea pe care se bazează. E o poveste atât de tristă, dar atât de frumoasă despre prietenia dintre un copil muribund și o asistentă care a știut cum să îi facă ultimele zile mai ușoare. Cât de magistral și-au jucat rolurile toți actorii din distribuție! Un adevărat regal!

  1. Vă rugăm să menționați 2 motive pentru care recomandați platforma PiciordePlay pentru iubitorii de teatru.

Două motive pentru a recomanda platforma PiciordePlay:

a. Posibilitatea unică de a vedea spectacole jucate de cei mai mari actori pe care îi avem, la un preț pe care și-l poate permite oricine.

b. O șansă deosebită pentru iubitorii de teatru de a urmări spectacole din confortul caselor lor, oriunde s-ar afla în lumea mare.

  1. De unde ne urmăriți? Cu cine ați mai vizionat un spectacol de pe PiciordePlay?

Vă urmăresc din Dej, județul Cluj. Vizionez multe spectacole cu prietena mea Daniela Moț din Arad, care este la rândul ei o mare iubitoare de teatru.

  1. Cu ce ocazii ați ales să faceți cadou un voucher PiciordePlay?

Nu e nevoie de vreo ocazie specială. Orice informare cu privire la un nou spectacol pe platforma dumneavoastră este un motiv de mare bucurie și o adevărată sărbătoare sufletească.

  1. De ce credeți că PiciordePlay este o alegere excelentă pentru iubitorii de teatru? De ce considerați că ar trebui să vizionăm spectacole de teatru?

Cred că în toate răspunsurile de mai sus am făcut o pledoarie pentru oricine dorește să vadă un spectacol de teatru excelent atunci când nu are posibilitatea să meargă să îl urmărească în sală. Viața mea este mai bună și mai frumoasă datorită spectacolelor de teatru. Teatrul educă, aduce un strop de frumos și magie în cenușiul existenței noastre.