Skip to content
Menu
Menu

 

COMPLET NECUNOSCUȚI

2021  |  12+  |  100 min.  |  FullHD

Regie și scenariu: Octavian Strunilă

Distribuție: Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase

Gen: Comedie, Dramă

29 lei

Cumpărarea oferă acces la pagina de vizionare timp de 30 de zile, până cel târziu pe 31 decembrie 2023. Filmul poate fi văzut și revăzut ori de câte ori dorești în acest interval.

Sinopsis

Șapte buni prieteni ”se aruncă” într-un joc periculos într-o seară, la un pahar cu vin. Pun telefoanele pe masă și decid ca orice mesaj, mail, apel telefonic primesc, să le citească cu voce tare sau să răspundă pe difuzor. Câte secrete se află? Cât de mult se cunosc ei, de fapt?

”Complet Necunoscuți” este varianta românească a producției-record “Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, re-ecranizată în peste 20 de țări. Octavian Strunilă își propune, ca regizor al filmului, să exploateze la maximum umorul de situație și mizează pe o distribuție de 10! Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase sunt protagoniștii, cunoscuți publicului atât pentru rolurile din teatru, cât și din producții TV și seriale.