Menu
Menu

DOUĂ LINIUȚE

De: Lia Bugnar
Cu: Marius Manole, Medeea Marinescu, Lia Bugnar, Catalin Babliuc, Anghel Damian, Mihaela Velicu, Alexandru Nagy.

Durată: 1h 35′

Live online pe 21 Octombrie 2021 de la 19:45 (GMT+3)
Disponibil în variantă înregistrată până pe data de 28 Octombrie 2021, ora 24:00 (GMT+3)

oferă acest spectacol cadou

45,00 lei

Despre spectacol:

Povești SRL noi nu există, așa că se ia o poveste veche de când lumea, o poveste de iubire între el și ea, și se mai spune încă o dată. Doar că, poveștile oamenilor fiind tocite de atâta spus, îi mai lăsăm și pe alții să vorbească. Ce ar povesti o bancă dintr-un parc, dacă ar sta cineva să o asculte? Ce ar povesti mărunțișurile de prin buzunarele noastre? Ce ar povesti hainele noastre? Cât de mult ar semăna adevărul nostru de oameni cu al lor, de necuvântătoare? Ar semăna așa de puțin și, câteodată, așa de mult, încât spectatorului i-ar mai rămâne doar șansa râsului sau a lacrimii din colțul ochiului. “Două liniuțe”, o comedie tristă pe alocuri sau o dramă veselă adeseori, depinde de unghiul din care o privește spectatorul, cât și de ziua bună sau rea pe care a avut-o acesta, până să se așeze în scaun la teatru.

Nerecomandat copiilor cu vârstă sub 14 ani.

Cami așteaptă un inel… sau un copil? Mai bine veniți să vedeți pe îndelete cum a fost!
O comedie dulce-amară despre a fi sau a nu fi responsabil, a fi sau a nu fi îndrăgostit, despre bănci, gânduri stinghere și alte lucruri neașteptate care au multe de povestit…

”Cele două liniuțe sunt acelea de pe un test de sarcină, atunci când acesta iese pozitiv. Am ales titlul ăsta, pentru că spectacolul în sine e un test. Am încercat să testez cât de mult poți face spectatorul să râdă pe marginea unor subiecte extrem de triste. E de mirare cât de largi sunt limitele, cât de mult se întinde plapuma râsului, ca să zic așa. Spectatorul, dacă știi să-l iei cu tine, va râde de moarte, de naștere, de boală, de crimă, de singuratate, de nefericire.”

LIA BUGNAR