Menu

JOCUL DE-A ADEVĂRUL

Spectacolul este disponibil până pe data de 22 Iunie 2021, inclusiv, și poate fi vizionat imediat după cumpărare.

REGIA – Lia Bugnar

DISTRIBUTIE:
Marius Manole
Medeea Marinescu
Alexandru Nedelcu
Lia Bugnar

DURATA: 1h 30′

oferă acest spectacol cadou

45,00 lei

Categorie Eveniment:
Despre spectacol:

Într-un parc de distracții, un bărbat și o femeie care nu se cunosc sunt forțați de împrejurări să petreacă o oră împreună într-o “cameră a surprizelor”. Camera își merită pe deplin numele, surprizele vor veni una după alta, într-un bulgăre ce se va transforma într-o avalanșă, riscând să le distrugă viețile amândurora.

Dar, pentru că autoarea Lia bugnar își iubește personajele și le oferă șansa happy end-ului de câte ori e posibil, avem aici o comedie în care o ieșire nevinovată duminică într-un parc de distracții ii aduce pe protagoniști în situația de a se vedea așa cum sunt de fapt și de a recunoaște asta.

Prăpastia dintre ce părem și ce suntem în realitate, dintre ce spunem și ce gândim este o temă care se regăsește deseori în spectacolele Liei Bugnar, autoarea găsind în acest dezacord o continuă sursă de umor pe de o parte și studiu psihologic pe de alta. “Jocul de-a adevărul” este o comedie romantică în care tristețea și zâmbetul se împletesc în cel mai delicat și firesc mod cu putință. Un spectacol despre adevăr și minciună, despre iubire și înșelătorie, despre fricile noastre și curajul de a le recunoaște.