Skip to content
Menu
Menu
Coaste DIN VIATA LUI ADAM square

VOUCHER CADOU „COASTE DIN VIAȚA LUI ADAM”

Spectacol înregistrat

Acesta este un voucher cadou pentru spectacolul „COASTE DIN VIAȚA LUI ADAM. Îl poți oferi unei persoane dragi, completând mai jos numele și adresa de email. Instrucțiunile de utilizare a voucherului vor fi trimise către adresa de email a destinatarului. După ce finalizezi comanda îți sugerăm să verifici cu destinatarul primirea e-mailului (dacă nu știe că trebuie să-l primească e posbil să nu-l observe sau să-l rătăcească într-un folder de spam).

Atenție: această achiztie nu îți oferă acces la vizualizarea piesei “COASTE DIN VIAȚA LUI ADAM”. Dacă vrei să cumperi acces pentru contul tău, accesează pagina evenimentului.

Dacă dorești să comanzi mai mult de 5 vouchere, te rugăm să ne contactezi direct.

39 lei

Despre spectacol:

Un spectacol de Octavian Strunilã
Cu: Leonid Doni, Anca Dinicu, Octavian Strunilă, Paul Ipate, Oana Strunilă

Durată: 1h 45′

Disponibil în variantă înregistrată până la finalul zilei de 24 iunie 2024 în formatul transmis live pe 3 februarie 2022.

Detalii despre reprezentația live pot fi citite în articolul din arhiva de spectacole.

Despre spectacol

De câte ori nu v-ați întrebat, ce se întamplă cu noi după ce murim?

Coaste din viața lui Adam” este o viziune în cheie comică a vieții de după moarte.  Suntem martori la judecata de apoi a lui Manuel, un tânăr muzician care moare și ajunge în cer. Aici primește din oficiu un avocat și viața lui este luată la bani mărunți. Câte iubite a avut, de ce le-a părăsit și pe care a iubit-o mai mult?