Menu
Menu

VOUCHER CADOU “DOUĂ LINIUȚE”

45,00 lei

Acesta este un voucher cadou pentru spectacolul “DOUĂ LINIUȚE”. Îl poți oferi unei persoane dragi, completând mai jos numele și adresa de email. Instrucțiunile de utilizare a voucherului vor fi trimise către adresa de email a destinatarului. După ce finalizezi comanda îți sugerăm să verifici cu destinatarul primirea e-mailului (dacă nu știe că trebuie să-l primească e posbil să nu-l observe sau să-l rătăcească într-un folder de spam).

Atenție: această achiztie nu îți oferă acces la vizualizarea piesei “DOUĂ LINIUȚE”. Dacă vrei să cumperi acces pentru contul tău, accesează pagina evenimentului.

Dacă dorești să comanzi mai mult de 5 vouchere, te rugăm să ne contactezi direct.

Despre spectacol:

De: Lia Bugnar
Cu: Marius Manole, Medeea Marinescu, Lia Bugnar, Catalin Babliuc, Anghel Damian, Mihaela Velicu, Alexandru Nagy.

Durată: 1h 35′

Live online pe 21 Octombrie 2021 de la 19:45 (GMT+3)
Disponibil în variantă înregistrată până pe data de 28 Octombrie 2021, ora 24:00 (GMT+3)

Despre spectacol

Povești SRL noi nu există, așa că se ia o poveste veche de când lumea, o poveste de iubire între el și ea, și se mai spune încă o dată. Doar că, poveștile oamenilor fiind tocite de atâta spus, îi mai lăsăm și pe alții să vorbească. Ce ar povesti o bancă dintr-un parc, dacă ar sta cineva să o asculte? Ce ar povesti mărunțișurile de prin buzunarele noastre? Ce ar povesti hainele noastre? Cât de mult ar semăna adevărul nostru de oameni cu al lor, de necuvântătoare? Ar semăna așa de puțin și, câteodată, așa de mult, încât spectatorului i-ar mai rămâne doar șansa râsului sau a lacrimii din colțul ochiului. “Două liniuțe”, o comedie tristă pe alocuri sau o dramă veselă adeseori, depinde de unghiul din care o privește spectatorul, cât și de ziua bună sau rea pe care a avut-o acesta, până să se așeze în scaun la teatru.

Nerecomandat copiilor cu vârstă sub 14 ani.