Skip to content
Menu
Menu
O piesa desantata PiciordePlay (3)

VOUCHER CADOU „O PIESĂ DEȘĂNȚATĂ”

Spectacol înregistrat

Acesta este un voucher cadou pentru spectacolul „O PIESĂ DEȘĂNȚATĂ. Îl poți oferi unei persoane dragi, completând mai jos numele și adresa de email. Instrucțiunile de utilizare a voucherului vor fi trimise către adresa de email a destinatarului. După ce finalizezi comanda îți sugerăm să verifici cu destinatarul primirea e-mailului (dacă nu știe că trebuie să-l primească e posbil să nu-l observe sau să-l rătăcească într-un folder de spam).

Atenție: această achiztie nu îți oferă acces la vizualizarea piesei “O PIESĂ DEȘĂNȚATĂ”. Dacă vrei să cumperi acces pentru contul tău, accesează pagina evenimentului.

Dacă dorești să comanzi mai mult de 5 vouchere, te rugăm să ne contactezi direct.

39 lei

Despre spectacol:

Un spectacol de Lia Bugnar
Cu: Marius Manole, Lia Bugnar, Radu Iacoban, Mihaela Velicu, Alexandru Nagy.

Durată: 1h 15′

Disponibil în variantă înregistrată până la finalul zilei de 21 aprilie 2024 în formatul transmis live pe 30 septembrie 2021.

Detalii despre reprezentația live pot fi citite în articolul din arhiva de spectacole.

Despre spectacol

Un spectacol în care toate personajele au dreptatea şi motivaţiile lor, o comedie în forma cea mai pură, fără niciun fel de pretenţie de adâncime. Faptul că pe alocuri râsul e întrerupt de o nedumerire de-a dreptul tragică e menit doar să dezechilibreze spectatorul, să-l ia pe nepregătite şi să-i smulgă noi hohote. O piesă care chiar e deşănţată, deşi toate personajele sunt pure ca omătul.

Nerecomandat copiilor cu vârstă sub 14 ani.