Skip to content
Menu
Menu
afis-ROMEO-si-JULIETA-70X100cm-bleed-5mm-k-01

VOUCHER CADOU „ROMEO ȘI JULIETA”

Spectacol înregistrat

Acesta este un voucher cadou pentru spectacolul „ROMEO ȘI JULIETA. Îl poți oferi unei persoane dragi, completând mai jos numele și adresa de email. Instrucțiunile de utilizare a voucherului vor fi trimise către adresa de email a destinatarului. După ce finalizezi comanda îți sugerăm să verifici cu destinatarul primirea e-mailului (dacă nu știe că trebuie să-l primească e posbil să nu-l observe sau să-l rătăcească într-un folder de spam).

Atenție: această achiztie nu îți oferă acces la vizualizarea piesei “ROMEO ȘI JULIETA”. Dacă vrei să cumperi acces pentru contul tău, accesează pagina evenimentului.

Dacă dorești să comanzi mai mult de 5 vouchere, te rugăm să ne contactezi direct.

50 lei

Despre spectacol:

De William Shakespeare
Regia: Liliana Pană
Decor: Francesca Cioancă, Costume: Silvia Șerban, Light design: Bogdan Gheorghiu, Muzică originală: Sebastian Androne-Nakanishi, Coregrafie: Raluca Zetu
Cu: Marian Olteanu, Alina Rotaru, Alexandru Voicu, Cezar Grumăzescu, Rareș Florin Stoica, Gabi Costin, Ruxandra Enescu, Liliana Pană, Andrei Seușan, Andrei Brădean, Radu Mihail, Amalia Năstase, Roxana Popescu, Victor Rebengiuc (voce), Ioana Mitrofan (flaut).

Disponibil în variantă înregistrată până la finalul zilei de 24 iunie 2024 în formatul transmis live pe 14 iunie 2024.

Durată: 2h

Despre spectacol:

Început ca un atelier dedicat uneia dintre cele mai de succes tragedii shakespeariene, la inițiativa și sub îndrumarea actriței Liliana Pană, „Romeo și Julieta” conține toate elementele unui spectacol modern, cu o muzică și coregrafie originale, jucat cu pasiune și vervă de trupa tânără a Teatrului Mic, al cărei talent a fost confirmat odată cu poemul teatral rock „Deșteptarea primăverii”.

O poveste tragică despre iubire, dar și despre ura care dezbină familiile celor doi îndrăgostiți.

Este o piesă despre iubire, dar dacă privim mai adânc este o piesă despre ură. Despre orgolii, despre sentimentul pe care îl ai atunci când vrei să faci bine și până la urma acel bine se întoarce împotriva ta. M-a interesat contrastul acestor două lumi, cea în care se zbate moartea și cea de lumină, cea ideală.