Skip to content
Menu
Menu
Vinovat Nevinovat afis

VOUCHER CADOU „VINOVAT.NEVINOVAT”

52 lei

Acesta este un voucher cadou pentru spectacolul „VINOVAT.NEVINOVAT. Îl poți oferi unei persoane dragi, completând mai jos numele și adresa de email. Instrucțiunile de utilizare a voucherului vor fi trimise către adresa de email a destinatarului. După ce finalizezi comanda îți sugerăm să verifici cu destinatarul primirea e-mailului (dacă nu știe că trebuie să-l primească e posbil să nu-l observe sau să-l rătăcească într-un folder de spam).

Atenție: această achiztie nu îți oferă acces la vizualizarea piesei “VINOVAT.NEVINOVAT”. Dacă vrei să cumperi acces pentru contul tău, accesează pagina evenimentului.

Dacă dorești să comanzi mai mult de 5 vouchere, te rugăm să ne contactezi direct.

Despre spectacol:

Regia artistică: Gelu Colceag
Asistent regie: Vlad Corbeanu
Scenografia: Ioana Pashca, Asistent scenografie: Diana Moțea

Cu: Tudor Aaron Istodor, Marin Grigore, Dana Dembinski Medeleanu, Vlad Logigan, Alexandru Voicu, Andrei Seușan, Vlad Corbeanu, Valentina Popa, Ruxandra Enescu, Vitalie Bantaș, Ovidiu Niculescu, Irina Velcescu, Petre Moraru

Disponibil în variantă înregistrată până la finalul zilei de 10 decembrie 2023.

Despre spectacol:

Spectacolul aduce în prim plan ideea de asumare a deciziilor și a responsabilităților cu care ne confruntăm, în contextul politic, social și cultural actual, marcat de incoerență. Conduși de prejudecăți și sentimente personale, uneori contradictorii, cu greu ne putem obiectiva și lua atitudine pentru a discerne între bine și rău.

În ce măsură și când anume începem să fim vinovați/nevinovați în raport cu celălalt? Este doar una dintre interogațiile pe care producția Teatrului Mic le lansează publicului spectator.