Skip to content
Menu
Menu

Am creat această platformă pentru a elimina distanța dintre spectatori și scenele ce găzduiesc spectacole românești. De ce ar trebui să fim limitați de spațiu? De fusuri orare? De ce să lăsăm distanța să ne îndepărteze de energia magnifică a unui spectacol live? 

Artiști independenți sau asociați ai unor instituții de artă din întreaga Românie dau viață unor spectacole de excepție. Uneori joacă în spații clasice binecunoscute, alteori pe scene experiment, unde nu te-ai aștepta să-i întâlnești. Uneori se joacă cu spectatori în sală, alteori nu, iar alteori sunt proiecții excepționale.

Toate sunt momente artistice românești ce se desfășoară live, sunt filmate de o echipă de profesioniști cu echipamente de ultimă generație și sunt aduse prin tehnologie web exact acolo unde te afli. Pe ecranul unui telefon, al unui calculator sau pe cel al unui televizor, vei trăi alături de artiști momente vii și pline de energie, oriunde te-ai afla.

Spectacolele transmise live sunt disponibile pe platforma PiciordePlay timp de câteva zile după eveniment, în cazul în care nu ai putut să le urmărești live sau vrei să revezi momentele cele mai frumoase.