Menu
Menu

Am creat această platformă pentru a elimina distanta dintre spectactatori si scenele ce gaduiesc spectacole romanesti. De ce ar trebui sa fim limitati de spatiu? De fusuri orare? De sa lasam distanta sa ne indeparteze de energia magnifica a unui spectacol live? 

Artiști independenți sau asociați ai unor instituții de artă din întreaga Românie dau viață unor spectacole de excepție. Uneori joacă în spații clasice bine-cunoscute, alteori pe scene experiment, unde nu te-ai aștepta să-i întâlnești. Uneori se joacă cu spectatori în sală, alteori nu, iar alteori sunt proiecții excepționale.

Toate sunt momente artistice românești ce se desfășoară live, sunt filmate de o echipă de profesioniști cu echipamente de ultimă generație și sunt aduse prin tehnologie web exact acolo unde te afli. Pe ecranul unui telefon, al unui calculator sau pe cel al unui televizor, vei trăi alături de artiști momente vii și pline de energie, oriunde te-ai afla.

Spectacolele transmise live sunt disponibile pe platforma PiciordePlay timp de câteva zile după eveniment, în cazul în care nu ai putut să le urmărești live sau vrei să revezi momentele cele mai frumoase.