Skip to content
Menu
Menu
DON JUAN - afis

DON JUAN

Spectacol înregistrat

48 lei

după Molière
Regia și versiunea scenică a textului: Cristi Juncu
Scenografia: Carmencita Brojboiu, Light design: Cristian Șimon

cu: Șerban Gomoi, Gabriel Răuță, Diana Roman, Mihaela Subțirică, Răzvan Bănică, Rareș Andrici, Paul Chiribuță, Sorin Cociș, Sorina Ștefănescu, Ion Haiduc, Raluca Jugănaru, Vlad Bălan, Alex Floroiu, Claudia Moroșanu.

Live online pe data de 13 aprilie de la ora 19.00 (ora României). Disponibil în format înregistrat până la finalul zilei de 23 aprilie.

Durată: 2h 50′

🎁 Apasă aici pentru a oferi acest spectacol cadou 🎁

Despre spectacol:

Între umor negru și ironie amară, între hohote de râs și umbre de tristețe, „Don Juan” în viziunea lui Cristi Juncu reconfigurează povestea celebrului seducător, demitizându-l și reconstruindu-l, într-o zonă în care copilăria se întâlnește cu cruzimea și puterea de seducție cu refuzul maturizării. Don Juan – bărbatul care descoperă  frumusețea   în   fiecare   femeie   și-o   abandonează   pentru   a   trece   de fiecare dată mai departe, spre altceva, într-o permanentă sete de sens. Don Juan – bărbatul rupt în două, în care se întâlnesc hedonistul lipsit de spirit moral și ființa copleșită de  tristețe,  incapabilă  să  rămână pe  loc,  incapabil să  atingă fericirea, dar mereu în căutarea ei. Don Juan – omul care refuză să creadă în forța unui Dumnezeu invizibil și a cărui existență o neagă în joacă, omul pentru care moralitatea e doar un cuvânt lipsit de valoare. Don Juan – un copil răsfățat al istoriei…

Don Juan al „meu” este un bărbat tânăr în drum către maturizare. Este un bărbat tânăr, în căutarea unui veșnic adversar, cineva cu care să-și „măsoare” puterile. Este un răzvrătit sensibil, cu ifose de amant filozof.
Șerban Gomoi

Momente din spectacol (foto Andrei Gindac)