Skip to content
Menu
Menu

Fata din Curcubeu ne-a cucerit definitiv inimile

Distribuție: Ilona Brezoianu
Regie și scenariu: Lia Bugnar

Jucat LIVE pe 5 iulie 2021

Fata din Curcubeu este al doilea spectacol de teatru live online difuzat de PiciordePlay. Este, de fapt, un one woman show absolut remarcabil cu Ilona Brezoianu, care interpretează magistral rolul unei prostituate.

 După ce am primit numeroase mesaje de încurajare la finalul piesei Jocul de-a adevărul, ne simțeam pregătiți pentru o nouă întâlnire online cu teatrul românesc. Fata din Curcubeu este un amalgam de povești în care sinceritatea brutală a protagonistei reușește să ne poarte într-un carusel al emoțiilor. De-a lungul celor 13 monologuri, Ilona Brezoianu dă viață unui personaj care îmbină umorul cu tragedia, hazul de necaz cu bucuria, astfel încât să putem empatiza cu oamenii străzii pe care adesea alegem să-i ignorăm.

Less is more”, iar farmecul Fetei din Curcubeu constă în simplitatea poveștilor și în capacitatea protagonistei de a trece cu ușurință de la comedie la dramă și înapoi, într-un carusel emoțional cu un puternic impact asupra spectatorilor. Cu acest rol, Ilona Brezoianu a cucerit inimile juriului și ale publicului în 2016, când a fost desemnată cea mai bună actriță la Festivalul de Teatru Undercloud.

Nici reprezentația live online pe PiciordePlay nu a fost mai prejos. La finalul piesei Fata din Curcubeu, am primit multe mesaje frumoase din partea celor care au cumpărat bilete la teatru online.

     “O frantura de viata traita in direct, un consum emotional maxim, interpretarea la cel mai inalt nivel!”

     “Superba piesa! Exceptionala interpretarea! Va imbratisez cu drag, din Viena!”

     “Nemaipomenit spectacol! Ilona dragă, nu cred că am trăit asemenea emoții de prea multe ori. Adevărul este că Lia Bugnar este un dramaturg de talie mondială – scrie cum rar îți este dat să citești. Mulțumim pentru spectacol.”

     “De un an imi doream sa vad acest spectacol! Mii de multumiri!”

     “Intepretare magistrala pe un text de exceptie! Felicitari Ilonei, Liei si echipei tehnice!”

     “Ilona, o actrita exceptionala! Mi-ati transmis intr-un mod cu totul special, durerea textului si bucuria si naturaletea unei interpretari extraordinare!”

     “Fara cuvinte! Emotie si sensibilitate intr-un singur om cat pentru o lume intreaga. Sfasietor, coplesitor, dar minunat. FELICITARI!”

     “Piesa Liei Bugnar a pus ”punctul pe i” ca de fiecare data, iar Ilona a fost ravisanta, coplesitoare, magica, geniala, unica, un talent aparte care m-a facut sa rad, sa plang, sa empatizez, sa ma emotionez si pentru care mulțumesc foarte tare.”

 Încă din anul 2012, spectacolul Fata din Curcubeu a fost jucat pe scenele de teatru din Paris, Londra, Montreal și Toronto. Însă abia în 2021, Fata din Curcubeu și-a făcut apariția în mediul online, astfel încât să ajungă la cât mai mulți iubitori de teatru din toate colțurile lumii.

Vrei să ne împărtășești părerea ta despre acest spectacol. Scrie mai jos și alătură-te conversației.

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter și află rapid noutăți despre spectacole

Abonarea nu a reușit. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes!

Spectacolele din arhivă sunt oferite din când în când spre vizionare în format înregistrat.  Pentru a afla când va fi disponibil acest spectacol abonează-te în formularul de mai sus. Dacă îți dorești în mod special acest spectacol votează cu inimioara de mai jos.

15